Menu
Menu
Terrine van wildpastei en ganzenlever, konfijt, brioche – *€ 25,00
en/of
Gemarineerde en verse zalm, mierikswortel – *€ 25,00
en/of
Ravioli, radicchio rosso, crème van eekhoorntjesbrood – *€ 25,00
*
Filet van hert Bordelaise – *€ 35,00
of
Ossenhaas stroganoff – *€ 35,00
of
Heilbot, kroketje van grijze garnaal – *€ 35,00
*
Dessertkeuze aan de kaart
Volledig menu (met twee voorgerechten) : € 70,00
Verkort menu (met één voorgerecht): € 55,00
* prijs menu gerechten à la carte
à la carte
Soepen
- Dagsoep – € 8,00
Voorgerechten
- Vitello tonnato – € 18,00
- * Gemarineerde zalm, avocado, kerstomaat – € 25,00
- Garnaalkroket 1 stuk/2stuks – € 16,00/€ 24,00
Hoofdgerechten
- Tartare van ossenhaas (rauw) – € 35,00
- Gebakken kalfszwezeriken, calvadossaus – € 35,00
- Filet van Mechelse Koekoek, fine champagne paddenstoelen – € 25,00
- Zalm à l’armoricaine – € 25,00
- Gebakken zeetong, citroenboter – € 45,00
Desserts
- Dame Blanche – € 8,00
- Crème Brûlée grand marnier – € 8,00
- Coupe aardbeien, vanille ijs – € 8,00
- Sorbet colonel – € 10,00
- Sorbet mandarin napoleon – € 10,00
Prijzen BTW en dienst inbegrepen
Prijzen en gerechten onder voorbehoud van zetfouten en marktaanbod
Voor informatie over de eventueel gebruikte allergenen in de gerechten kan u zich wenden tot het bedienend personeel. In de mate van het mogelijke zullen de gerechten met de grootste zorg, naar uw noden, aangepast worden. Er kan echter niet gegarandeerd worden dat gerechten geen sporen van de in de productieruimte gebruikte allergenen bevatten.