Menu
Menu
Terrine van wildpastei en ganzenlever , ajuin konfijt – *€ 25,00
en/of
Gemarineerde zalm, avocado, kerstomaat – *€ 25,00
en/of
Grote ravioli met eekhoorntjesbrood – *€ 25,00
*
Filet van roodpootpatrijs, kroketje van het billetje, fine champagne met druifjes – *€ 35,00
of
Kreeft thermidor gegratineerd – *€ 35,00
of
Filet van hert Bordelaise, peertje met veenbessen – *€ 35,00
*
Dessertkeuze aan de kaart
Volledig menu (met twee voorgerechten) : € 70,00
Verkort menu (met één voorgerecht): € 55,00
* prijs menu gerechten à la carte
à la carte
Soepen
- Dagsoep – € 8,00
Voorgerechten
- Vitello tonnato – € 18,00
- Gemarineerde zalm, avocado, kerstomaat – € 25,00
- Garnaalkroket 1 stuk/2stuks – € 16,00/€ 20,00
Hoofdgerechten
- Ossenhaas, pepersaus – € 35,00
- Gebakken kalfszwezeriken, calvadossaus – € 35,00
- Filet van Mechelse Koekoek, fine champagne paddenstoelen – € 25,00
- Zalm à l’armoricaine – € 25,00
- Gebakken zeetong, citroenboter – € 40,00
Desserts
- Dame Blanche – € 8,00
- Crème Brûlée grand marnier – € 8,00
- Aardbeien, vanille bourbon – € 8,00
- Taartje van framboos, vanille ijs – € 8,00
- Sorbet colonel – € 10,00
Prijzen BTW en dienst inbegrepen
Prijzen en gerechten onder voorbehoud van zetfouten en marktaanbod
Voor informatie over de eventueel gebruikte allergenen in de gerechten kan u zich wenden tot het bedienend personeel. In de mate van het mogelijke zullen de gerechten met de grootste zorg, naar uw noden, aangepast worden. Er kan echter niet gegarandeerd worden dat gerechten geen sporen van de in de productieruimte gebruikte allergenen bevatten.